Om AltanMiraklet

Jeg er en kvinde på 35 år bosiddende i København, på Ydre Nørrebro og i december 2013 fik jeg min første altan på min andensals lejlighed.

Sommeren 2014 var min første altansæson.
Med en absurd track record i at slå alle planter ihjel, troede jeg, at mine altaneskapader mestendels ville bestå af at drikke iskaffe og sjusser i solen.
Men det viste sig, at jeg har meget grønne fingre – på en altan. Det var faktisk et vaskeægte altanmirakel!

Sammen med mine nyfundne grønne fingre, fandt jeg også pludselig en interesse i alt det grønne man kan gro – og en ro i at nusse rundt derude. Det var noget nær det sidste jeg troede, at jeg ville interessere mig for.

Men her er jeg. Med fingre der ikke kan få nok jord under neglene og planter nok på altanen –  og en vild nysgerrighed på, hvad der egentlig kan lade sig gøre at få til at fungere på sådan en altan.

Også når det gælder indretning. For når man insisterer på at have så mange planter som muligt, samtidig med at man også gerne vil have plads til bord, stole og daseområde, må man være kreativ.

Jeg har absolut ingen idé om hvad jeg laver og freestyler mig igennem det meste – men det virker. Så meget at mine venner har døbt altanen Nørrebro Regnskov.
Men sammen med succeshistorierne og den stadig voksende interesse for projektet, læser jeg op på alt det jeg kan, for at lære lidt. Og det er det, sammen med mine egne betragtninger, som jeg deler.

Så hvis du vil have evidensbaseret viden om beplantning på en altan, er det ikke her du skal læse med.
Men hvis du kan lide at blive inspireret og, ligesom jeg, kan lide at freestyle og kaste dig ud i tingene, så bare bliv hængende.

Theme by Anders Norén