Sidste år fik jeg en perleplade af min lille niece. Som mange andre, så anede jeg ikke rigtig hvad jeg skulle gøre med den, og af grunde, som jeg ikke kender, endte den ude på altanen.

Perleplade som bordskåner

Pludselig opdagede jeg at perleplader egentlig var ret smarte; de kunne bruges som bordskånere både til glas og kopper, men og også til at stille planter på, på et af mine borde, som er lidt sart.
Og på et andet bord er pladen ikke massiv, men med ret store mellemrum, hvor en perleplade er decideret praktisk, så glas og andet ikke vælter.

altan-indretning-perleplade

Derudover så er perler jo lavet af plastic og er derfor ganske kompatible med vejr og vind her i landet.

Personligt synes jeg det er lidt sjovere med perleplader som bordskånere ude på altanen. Udenfor passer barnlige glæder jo næsten altid ind – men om du også vil bruge dem som bordskånere indenfor, vil jeg lade være op til dig selv.

Dette kan i hvert fald være løsningen på lidt småting ude på altanen, samtidig med, at du nu ved, hvad du skal gøre med alle de perleplader dine børn laver til dig.

Jeg har sågar selv siddet og lavet et par perleplader nu, og synes det er ganske hyggeligt. Men akkurat som for 25 år siden, så mangler der stadig lyserøde perler!